Pages

Terima Kasih Anda Semua..

Kata-kata Anjell

ASSALAMUALAIKUM..

Blog ini adalah hasil nurkilan seorang budak science yang perasan nak jadi novelis...

Maaf bila tertypo.. Budak ini masih junior..

Significance of this simple blog to me : 'A PLACE TO EASE TENSION, DIFFERENT WORLD FROM THE ACTUAL ONE'

Sunday, 10 August 2014

SUAMIKU PALING SWEET: PRINTSCREEN (TEASER 2??)

ASSALAMUALAIKUM....

Okey... Jangan terkejut, teruja atau apa. Ini bukannya sesuatu yang baru atau apa sebab ini dah diupload di facebook dulu.. Baru teringat belum diletakkan dalam blog. Memang agak lambat. Sebab maybe some of my blog followers didn't follow my facebook... Ini bukannya apa-apa. Just nak abadikan apa yang ada di facebook di blog.. 

Maaf kalau ada yang kecewa.. Dan bila SPS dibukukan? Bila tiba masanya, saya akan beritahu. 

SEKIAN...





Rasa melampau la pulak... OKEYLAH..

Haaa.... yang ni sesuatu yang baru.. Sebab ramaaaaaiiiiiiiiii sangat yang request. Bonus satu lagi. Tapi ni yang terakhir! Muktamad Sebab saya rasa i already told you almost one book.. SIGH.. 



Haraplah semua berpuas hati dan JANGANLAH ADA YANG MINTA LAGI. SAYA RAYU!!

JANGAN TANYA APA2 SOALAN LAGI PASAL SPS.

SEKIAN, TERIMA KASIH..

P/S: Harap-haraplah printsceen ni nampak iye...





46 comments:

  1. Aaaahhhhhhh, cepat2 bukukan this novel please. Nak peluk dalam edisi cetak. :D Nanti novel dah keluar, can you please inform us readers, cik writer? :D Thank you ^^

    ReplyDelete
  2. Lamanya tggu novel ni....bila akan ke versi cetak....suka sgt kat Izz dan Sya ni.....

    ReplyDelete
  3. bessttt!!!! x sabar nk baca.. semoga Allah permudahkan urusan kak anjell :-D

    ReplyDelete
  4. Anjell anjell anjell..syg banyak banyak...huhu ghindu hafiy sya n izz..
    Nah muahh muah 1jutakali

    ReplyDelete
  5. Best..cpt2 bukukan..plz..

    ReplyDelete
  6. Baik lh kami xtnye lg.. hikhikkkkk hope cpt lh d buku kn yer sis... 😉 semoga kamo success dlm study n penulisan anjel... 😘

    ReplyDelete
  7. Cik writer yg baik hati, bila dah kuar nanti boleh tak update kt blog sekali? Bukan apa..kesian kt saya yg dah tutup acc fb ni.. Selalu ketinggalan ketapi..huhu

    ReplyDelete
  8. Alahai,x sbrnye nk tnggu versi cetak :3

    ReplyDelete
  9. Tak nampak sbb baca tru hp..makcik dah tuo nak..dah rabun..cuma tunggu novel je kalau nak puas baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Save gambar tu dulu. Then baca kat picture yg dah save. Boleh zoom. Den pun tuo... lol

      Delete
    2. Samalah kita.. Baca thru hp gak. Tp saya boleh je baca printscreen tu.. Klik je situ nnt zoom. Kalau takleh zoom terus dari sini maybe kena save pic dulu kot. Mungkin lain hp lain function dia =)

      Delete
  10. Tq anjell... anjell hantar manuskrip kat which publisher? Meh akak tanya bila nak publish kan sps ni... dah tak sabar nak baca full book dek non... kuikuikui...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya kak anjell cakap dulu kat karyaseni

      Delete
  11. dh lama tunggu.....ahhh so sweeeetttt

    ReplyDelete
  12. Akak doakan sps cepat2 dibukukan.mmm

    ReplyDelete
  13. Bila versi cetak ni. Lama dah tunggu.

    ReplyDelete
  14. wow, bestnya.. dh rindu gler nga izz haikal ni.. bila nk kuar ?

    ReplyDelete
  15. Rindunyaaaa dkt sps...rindu kuasa dua...😍😍😍

    ReplyDelete
  16. Erk... tu aje?
    Lambat lagi ke nak tunggu bukunya cik penulis?

    ReplyDelete
  17. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....naknaknak kak Anjell nak lg!!!!!SO SWEET!!!!kihkihkih

    ReplyDelete
  18. As salam,

    da publish belum bukunya?

    ReplyDelete
  19. Ulang baca utk ntah yg keberapa kali.. I miss hafiy >< can't wait for this coming november! Yeah :D

    ReplyDelete
  20. x puasssss...nk yg novel jgk....dh lama tggu nih...x sabar nk beli..

    ReplyDelete
  21. haishh....x sabar2 nk tunggu novel nih kluar. hopefully hujung tahun nih kluar lah ye.. bleh grab nk buat koleksi. hehe..
    #harapkeluarsekalidengannovelTUNDUKKANPLAYBOYITU

    ReplyDelete
  22. best sgt novel ni..bermacam2 perasaan bila bc novel ni...happy,sweet,romantik,sedih....bercampur2 perasaan....
    gud luck buat penulis.....

    ReplyDelete
  23. Best sangat bace novel ni ^_^ . Senyum sorang2 laa bace novel ni. Hafiy , Izz dan sya korang daebak sangat >_< .

    ReplyDelete
  24. salam. kak. sy bru je beli novel SPS. dh separuh novel baca bru perasan lepas m/s 338 trus jump m/s 378. m/s 339-377 tak ada. mcm mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu lepas m/s 402 balik semula m/s 371 smpi402. means m/s 371-402 dicetak dua kli tpi m/s 339-377 x ada.

      Delete
    2. p la ngadu dekat karyaseni

      Delete
  25. Citer ni best....Huhuhuhu....nak beli tapi x tau nak cari kat media buku mana.

    Ada lagi ke kat kedai...
    Kalau beli ngan akak xleh ke?

    ReplyDelete
  26. Cerita ni best gilerrt udah baa ulang2 tapi tak bosan2,

    ReplyDelete
  27. xjemu bace novel nie(love izz haikal n qisya iris..

    ReplyDelete
  28. Best giler . Saya memang peminat fanatik karya kak Anjell -.- .. Thanks for the entry !

    ReplyDelete
  29. Kak apa masih ada bukunya ahhh aku pengen banget beli tau...

    ReplyDelete
  30. Kak ad bku dia x?? Lgi stu nk knl ngn kak leh x😬😬😬??...

    ReplyDelete
  31. Kenapa masa daya baca novel ni di penulisanku tak ada bab 11,12,13,14,15,16,17,18,19. Kalau siap cetak boleh la tulis dalam blog anjellayan. Please tolong la tulis sampai habis. Sebab saya suka sangat novel ni.☺☺☺☺

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Habis baca jangan lupa komen..
Terima kasih n sudilah jenguk lagi.. : )